Jeep Avenger
Foto: PROMO

JEEP AVENGER 100% ELEKTRIČAN – legendarno vozilo za off-road

Do 400 km dosega kombinirane vožnje, do 550 km u gradu, 30 minuta punjenja za 80 % baterije, a 3 minute punjenja omogućuje doseg do 30 km (WLTP ciklus).

 

Jeep Avenger BEV, premda potpuno električni, ima vrhunske vozne osobine za off-road i asfalt karakteristične za marku Jeep. Izgrađen na više od 80 godina legendarnog naslijeđa, Jeep Avenger BEV je autentično SUV vozilo koje pruža iznimne terenske sposobnosti, profinjenost interijera, značajke visoke tehnologije i svestranosti. Novi Jeep Avenger BEV prvi je potpuno električni SUV marke koji spaja impresivne tehničke značajke i brigu o okolišu.

Jeep Avenger
Foto: PROMO

Novi Avenger BEV je 100% električan s elektromotorom od 400 volti najveće snage 115 kW (156 KS) i 260 Nm okretnog momenta te baterijom od 54 kWh što omogućuje bezbrižan doseg do 550 km prema WLTP standardima za gradsku vožnju i do 400 km dosega kombinirane vožnje, 30 minuta punjenja za 80 % baterije uz brzo punjenje 100 kW DC (istosmjerna struja), a 3 minute punjenja omogućuje doseg do 30 km (WLTP ciklus). Ima potrošnju 15,8 kWh/100km, uz emisiju CO2 od 0 g/km. Najveća brzina mu je 150 km/h, a ubrzanje 9 sekundi.

Jeep Avenger
Foto: PROMO

Jeep Avenger BEV nudi tipičan Jeep dizajn i kompaktne dimenzije – dobitna kombinacija za kupce. Vrhunski dizajn karoserije dugačke 4.084 mm i široke 1.776 mm.

Jeep Avenger
Foto: PROMO

Jeep Avenger osvojio je “Autonis” nagradu za dizajn, te je proglašen “Najboljim dizajnerskim novitetom 2023. godine”. Pri tom treba istaknuti kako je Avenger osvojio i renomiranu titulu Europski automobil 2023. godine (European Car of the Year 2023). Kompaktni SUV utjelovljuje bit marke Jeep, kombinirajući sposobnost, stil, funkcionalnost i tehnologiju u jedinstveni paket. Predstavlja oličenje “čiste slobode u kompaktnom obliku”, pružajući renomirane performanse marke Jeep u različitim uvjetima, bilo na asfaltu ili izvan njega.

 

Vrhunski dizajn je izuzetno praktičan, pa je tako u unutrašnjosti potpuni komfor, na raspolaganju je 34 litre integriranog prostora za pohranu u unutrašnjosti, izvanredna modularnost prostora, sve je na dohvat ruke, dok je prtljažnik obujma 355 (1250) litara s podesivim dnom. Tu je i senzor za otvaranje prtljažnika pokretom noge, bez upotrebe ruku. Vozaču je na raspolaganju potpuno digitalno sučelje, digitalna TFT konfigurativna instrument ploča, ADAS sustav napredne pomoći vozaču te autonomna vožnja 2. razine. Osim atraktivnosti, vanjski dizajn je praktičan te ima uvučena prednja svjetla koja su dobro zaštićena od udaraca, zaštitne obloge u boji karoserije, bez gubitka boje u slučaju udarca i ogrebotina. Ima tri paketa opreme: Longitude, Altitude i Summit. Kupci se opredjeljuju za razine opreme Altitude i Summit na 80% prodanih Jeep Avengera.

Jeep Avenger
Foto: PROMO

Potpuno električni Avenger odlično se snalazi na asfaltnoj cesti i off-road vožnji, sposoban je za sve terene i sve vremenske prilike. Kupac dobiva 5 godina jamstva, koje uključuje 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4. i 5. godinu ili do 120.000 km- Kupnja električnog Jeep Avengera je jedna od najboljih kupnji u ovom trenutku.