Peugeot električna vozila

Najlakši i najpovoljniji put do Peugeot električnih vozila

Zahvaljujući marci  PEUGEOT i državnim poticajima odvezite se u električnu budućnost uz odličnu cijenu i pogodnosti.
Osim uštede ova prilika nudi i jednostavnost jer prijavu za sufinanciranje kupnje za vas će napraviti PEUGEOT.

Uz državne poticaje za kupnju Peugeot plug-in hibrida ušteda je 5.000,00 eura, dok će se za kupnju Peugeot vozila s električnim pogonom moći uštediti 9.000,00 eura. Vama ostaju samo slatke brige, a to je odabir željenog PEUGEOT modela.
Zadatak nije lak jer poticaje možete dobiti za sve Peugeot putničke modele na struju.

Novi Peugeot E-208 osvježen je i dostupan i u 100 % električnoj inačici s dosegom od preko 400 km. Novi PEUGEOT 208 opremljen je najnaprednijim tehnologijama i novim motorima koji jamče užitak u vožnji. Osim svega nabrojenog neodoljivim ga čini i početna cijena od 23.260 EUR

Peugeot E-2008 bez napora redefinira kodove SUV-a: nova prednja i stražnja svjetla s potpisom, novi aluminijski naplatci i nova maska, za odlučniji stav. Sve to uz emisiju CO2 od 0 g/km, domet do 406km i početnu cijenu od 26.005 EUR

Potpuno novi Peugeot E-3008 predstavit će nam se s obnovljenom SUV fastback siluetom profinjenih linija i novim PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® posljednje generacije i s nevjerojatnim dometom od čak 525 kilometara. Ovaj SUV nove generacije ima početnu cijenu od 37.520 EUR.

Ako volite upadljiv dizajn, okretnost, ali ujedno imate potrebu i za više prostora i putnika, ne brinite jer Peugeot ima rješenje i za vas. Tu su potpuno električni E-Rifter i E-Traveller.

Osim električnih vozila Peugeot nudi i veliki izbor Plug-In hibridnih modela pa možete izabrati između Peugeot 308, Peugeot 308 SW, Peugeot 408, Peugeot 508 i Peugeot 508 SW koji su dostupni već od 32.100 EUR.

Izbora je mnogo te će svatko moći pronaći Peugeot vozilo koje mu najbolje odgovara.