Anker

Za pravu divljinu: Ankerova prijenosna elektrana puni se preko sunca, skriva i rasvjetu

Anker je u Barceloni na Mobile World Congressu predstavio Anker SOLIX C800 Plus prijenosnu elektarnu, prvu prijenosnu elektranu sa spremnikom za zasebna kamping svjetla.

Kamperi i avanturisti će tako ovdje moći koristiti dva vodootporna LED kamping svjetla, koja nude tri načina osvjetljenja do 8 sati. Tako kao ‘svijeća’ pokriva 10 kvadrata, kao reflektor do 20, a kao svjetiljka do 20 metara. Svjetla se automatski pune kad se stave u spremnik. Sama prijenosna elektrana ima još i uvlačivi štap od 100 cm, koji se može koristiti kao sušilo, tripod ili selfie stick, a korisnici mogu dodati i druge dodatke.

Anker

Anker SOLIX C800 Plus može pohraniti do 768 Wh energije i s izlaznom snagom od 1600W preko SurgePada, može napajati do 10 uređaja istovremeno, uključujući štednjake, aparate za kavu, kotliće i druge kamping uređaje.

Uz HyperFlash™ tehnologiju, C800 Plus se može u potpunosti napuniti za samo 58 minuta s ulaznom snagom do 1100W kada je priključen na zidnu utičnicu i aktiviran u aplikaciji Anker. Kada se kombinira sa solarnim panelima snage do 300W, elektrana se može u potpunosti napuniti za nešto manje od tri sata.

Ankerova InfiniPower™ tehnologija, u kombinaciji s LiFePO4 baterijama od litijevog željeznog fosfata (LiFePO4) koje mogu trajati do 3000 ciklusa punjenja, kao i izdržljivi elektronički dijelovi te pametan sustav kontrole temperature i vanjski dio otporan na udarce znače da bi ova elektrana trebala trajati i duže od 10 godina.

Anker

Pametno upravljanje s aplikacijom Anker

Uz aplikaciju Anker SOLIX (Android i iOS), korisnici mogu daljinski upravljati i pratiti elektarnu na daljinu, što znači uključivanje i isključivanje priključaka preko Bluetooth veze i Wi-Fi-ja.